Borstvoedingskettingen

Kleurrijk, hip en bovendien ook nog functioneel !

Dat zijn onze borstvoedingskettingen zeker en vast ! Heel wat borstvoedende mama's zullen het ongetwijfeld wel herkennen : heel wat kinderen zijn gemakkelijk afgeleid tijdens het drinken, waardoor dit soms moeizaam gaat.  Prutsen aan je vel, je juwelen, ... het is een terugkerende opmerking. Koop daarom onze borstvoedingsketting : deze geeft je kleintje iets om mee te spelen tijdens het voeden. Ze zijn kleurrijk, hip en functioneel ... dus geen probleem als je ze nog draagt als je naar buiten gaat !

Helaas is niet elk juweel geschikt om te dragen tijdens de borstvoeding. Een gouden of zilveren ketting kan snijden in je hals als je baby eraan trekt en het veilig is niet echt veilig als je baby het sieraad in zijn/haar mond neemt.

Daarom zijn onze voedingskettingen gemaakt uit voedselveilig silicone. Deze kunststof is vrij van schadelijke stoffen zoals BPA en voelt aangenaam aan. De siliconen kralen zijn dus volledig veilig om op te sabbelen en te kauwen. 

Safety First !

De borstvoedingskettingen uit ons assortiment hebben een veiligheidsslotje dat openspringt zodra je kind er wat hard aan trekt of je ergens achter blijft hangen. Super veilig voor de mama's dus !  

Let op !

Borstvoedingskettingen zijn echter geen speelgoed : je laat je kindje er alleen mee spelen als jij hem draagt en je kind in de gaten kan houden, alleen zo ben je zeker dat het veilig is. Bovendien zal de ketting je kind langer kunnen boeien als je hem bewaart voor tijdens de voedingen. 

© 2020 - 2024 Victor & Fleur by Titi | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel