Newborn collectie

Newborn collectie ... je baby's eerste juweel !

De naam zegt het zelf : onze newborn collectie is gemaakt voor onze pasgeboren baby's. De collectie kan tot en met de leeftijd van 3 maanden gebruikt worden. Daarna schakelen we over op onze gewone speenkoorden/bijtringen.

Maar ... waarom eerst een newborn speenkoord/bijtring kopen en daarna een gewone ?

Wel ... we zetten alles eventjes op een rijtje :

  • onze newborn collectie is opvallend kleiner : de lengte van de newborn speenkoord is opmerkelijk korter. Dit zorgt er voor dat ze minder zwaar oogt en ook daadwerkelijk is. Veel aangenamer voor je pasgeboren baby ! Ook de bijtring is kleiner gemaakt, zodat hij makkelijker te hanteren is.
  • onze newborn speenkoord heeft ook een kleinere speenclip. We hanteren nog steeds de veiligheidsnormen dus deze is ook gemaakt van beukenhout en heeft 3 ventilatiegaatjes.
  • onze newborn collectie kan perfect aansluiten bij het geboortekaartje ! Of is het perfecte kadootje voor een genderreveal en/of babyshower.
  • onze newborn collectie is een echt bewaar-item. Je moet het zien als het allereerste juweeltje/speelgoedje van je kindje ! Eerst gebruiken om het tutje van je grootste schat steeds bij de hand te hebben; na 3 maanden kan je het voor altijd bewaren als aandenken !

Om onze newborn collectie in de kijker te zetten, doen wij iets speciaals !

Iedereen die een newborn geschenksetje en/of een newborn speenkoord aankoopt, krijgt een unieke kortingscode mee toegestuurd. Deze code kan je gebruiken als je bij ons je volgende "gewone" speenkoord aankoopt ! De kortingscode is 6 maanden geldig (vanaf de aankoopdatum newborn speenkoord) en is enkel geldig bij aankoop van een speenkoord en/of een geschenksetje.

Kadootje nodig ?

Geef dan onze newborn giftset kado ! Deze bestaat uit een newborn speenkoord met bijpassende, kleine bijtring. Ook wordt er een unieke kortingscode mee toegestuurd. Dit alles komt in een mooie geschenkverpakking ! 

 

 

© 2020 - 2024 Victor & Fleur by Titi | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel