Over mij

Mezelf eventjes voorstellen ...

Hallo allemaal !

Ik ben Vicky (°1981), het gezicht achter "Victor & Fleur by Titi". Mezelf omschrijven zou ik als volgt doen : een vrolijke en bezige bij met een grote voorliefde voor kleurrijke dingen en voor kinderen ! Ik ben getrouwd met Jurgen en fiere mama van sterrenkindje Victor (*2014) en spring-in't-veld Fleur (°2015). 

Ik ben kleuterjuf van beroep en werk ook vol overgave mee achter de schermen in de zaak van mijn echtgenoot. Creativiteit en ondernemen zit dus in mijn bloed. 

Mijn liefde voor kindjes en mooie, kleurrijke spullen brachten mij op het idee om zelf aan de slag te gaan om leuke, hippe maar ook functionele kinderspullen te maken. Handmade stuff for the little ones ... dat is mijn motto !

Hoe zijn we op de naam van onze webshop gekomen ?

Victor & Fleur zijn de namen van mijn 2 kindjes. Titi ... zo noemen onze metekindjes - en ondertussen ook het grootste deel van onze vrienden - mij.  Alle namen in de mixer en "Victor & Fleur by Titi" was geboren !

Dan rest er mij nog jullie van harte welkom te heten op mijn webshop ! Heb je vragen, suggesties, opmerkingen ? Laat het me weten via het contactformulier !

Heel veel shopplezier gewenst !

Kleurrijke groetjes, Vicky

© 2020 - 2024 Victor & Fleur by Titi | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel