Geschenkideetjes

Op zoek naar een kadootje ? 

Wat leuk, er is een baby geboren in je omgeving ! We begrijpen dat je dan niet kan wachten om een kijkje te nemen in de materniteit of naar de babyborrel of het doopfeest te gaan.

Natuurlijk wil je de kersverse ouders feliciteren met het ideale kado ...

Wij hebben alvast een reeks leuke, mooie en originele geschenkjes uitgezocht waar je de pasgeboren spruit en zijn/haar ouders een groot plezier mee gaat doen !

1. Geboortekadoosjes : deze kadoosjes werden met veel liefde door ons samengesteld. We bieden ze aan in verschillende vormen en met een verschillende prijsklasse. Zo is er voor ieders wat wils ! 

2. Kinderkettingen : onze kinderkettingen "Little Cloud" brengen grote zus zeker in hogere sferen ! Ideaal om als klein kadootje af te geven of als klein verjaardagskadootje !

3. Gelukspopjes : deze super schattige gelukspopjes brengen zowizo een lach op iemands gezicht ! Dus ze zijn ook het perfecte "klein-gelukje" ! 

4. Stip-It : met de Stip-It sleutelhangers maak je een statement : stop pesten ! 

5. Flora sleutelhanger : deze sleutelhanger in de vorm van een bloem brengt meteen de lente in huis ! Kan ook perfect aan een handtas gehangen worden !

Nog geen keuze kunnen maken ? Dan is onze kadobon misschien wel de ideale oplossing voor jou !

© 2020 - 2024 Victor & Fleur by Titi | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel