Geschenkideetjes

Op zoek naar een kadootje ? 

Wat leuk, er is een baby geboren in je omgeving ! We begrijpen dat je dan niet kan wachten om een kijkje te nemen in de materniteit of naar de babyborrel of het doopfeest te gaan.

Natuurlijk wil je de kersverse ouders feliciteren met het ideale kado ...

Wij hebben alvast een reeks leuke, mooie en originele geschenkjes uitgezocht waar je de pasgeboren spruit en zijn/haar ouders een groot plezier mee gaat doen !

1. Geboortekadoosjes : deze kadoosjes werden met veel liefde door ons samengesteld. We bieden ze aan in verschillende vormen en met een verschillende prijsklasse. Zo is er voor ieders wat wils ! Toch nog graag een andere samenstelling ? Geen probleem ! Neem snel contact met ons op voor de mogelijkheden en prijzen.

2. Geboortekoffertjes : deze koffertjes zijn in samenwerking met Nadia van "Studio Glitter & Goud" samengesteld. We bieden jullie 3 verschilldende koffertjes aan. Elke koffertje heeft een unieke samenstelling. Het is ook mogelijk om de koffertjes te personaliseren, zo is het achteraf super leuk voor je kindje om dit koffertje overal mee naartoe te nemen !

3. Kinderkettingen : onze kinderkettingen "Little Cloud" brengen grote zus zeker in hogere sferen ! Ideaal om als klein kadootje af te geven of als klein verjaardagskadootje !

Nog geen keuze kunnen maken ? Dan is onze kadobon misschien wel de ideale oplossing voor jou !

© 2020 - 2021 Victor & Fleur by Titi | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel