Sorteer op
 • Muziekdoosje ster
  Muziekdoosje ster

  Onze muziekdoos in de vorm van een ster laat je kindje zachtjes inslapen op het deuntje van "Twinkel, twinkel, kleine ster".Door het gehaaktje lusje kan je het muziekdoosje makkelijk aan een mobiel of boven een box bevestigen. Het…

  € 28,50
 • Muziekdoosje wolk
  Muziekdoosje wolk

  Onze muziekdoos in de vorm van een wolkje laat je kindje zachtjes inslapen op het deuntje van "Twinkel, twinkel, kleine ster".Door het gehaaktje lusje kan je het muziekdoosje makkelijk aan een mobiel of boven een box bevestigen.…

  € 24,95

Muziekdoosjes

Tover een glimlach op het snoetje van jouw baby met een vrolijke muziekdoosje in de vorm van een ster of wolkje. De muziekdoosjes zijn handmade en zijn er helemaal klaar voor om je kindje 's avonds in slaap te wiegen en overdag te entertainen.

Magische muziekdoosjes voor boven en naast het bed

Een prachtige muziekdoosje is altijd een goede start. Het maakt muziek, is kleurrijk en maakt de omgeving extra interessant voor jouw baby. Naast urenlang kijken naar de dansende wolk of ster, kan jouw kindje ook genieten van bijzondere melodieën. 

Muziekdoosjes ... ideaal voor de rust én beweging van je baby

Een muziekdoosje heeft meerdere functies. Voor de moeilijke slapers kan een zachte melodie jouw kindje tot rust brengen en makkelijk naar dromenland brengen. Daarnaast helpt een muziekdoos jouw kindje spelenderwijs de wereld om zich heen ontdekken. Wat weer enorm goed is voor zijn of haar ontwikkeling en motoriek.

© 2020 - 2023 Victor & Fleur by Titi | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel